Zverejnené

Ako zvládnuť pokles predajov po zimnej TOP sezóne: 6 marketingových tipov pre e-shopy.

Blíži sa Black Friday a Vianoces a pravdepodobne ste si už všimli zvýšený počet objednávok vo vašom e-shope. Nasledujúce týždne budete zaneprázdnení prijímaním objednávok, balením a odosielaním balíčkov všetkým svojim zákazníkom a budete si užívať tút ...

Zverejnené

BALÍK PLUS bude na eCA Conference 2023 v Sofii

BALÍK PLUS tím je vždy zvedavý na ďalšie novinky zo sveta ecommerce.

Zverejnené

Čo sa udialo v BALÍK PLUS za posledné obdobie?

Posledný mesiac bol u nás v BALÍK PLUS rušnejší a dynamickejší, čo spôsobilo niekoľko zaujímavých eventov, vďaka ktorým sme mohli byť k našim partnerom a klientom bližšie a diskutovať na najpálčivejšie otázky týchto dní.

Zverejnené

Prečo vkladať prílohy do balíkov?

Presýtený trh núti predajcov prichádzať stále s novými, kreatívnymi riešeniami, ako sa odlíšiť od konkurencie a nestratiť sa v záplave ostatných e-shopov. Ako osloviť zákazníka a dať mu pridanú hodnotu, aby ste získali kontinuálny nárast tržieb a budo ...

Zverejnené

Odmeňte verného e-shop zákazníka!

Lojálny zákazník si zaslúži viac. Odmena za opakovaný nákup, odmena za odporúčanie známemu, odmena za vernosť priťahuje a prehlbuje vzťahy v B2B a ešte silnejšie v B2C segmente. Jednými z najefektívnejších odmien, ktoré zároveň motivujú k ďalšiemu nák ...

Zverejnené

5 dôvodov, prečo expandovať do Rumunska

Podľa informácii a odhadov od kľúčových hráčov z rumunského e-commerce trhu a spoločnosti GPeC, hodnota online nákupov dosiahla  za rok 2017 2,8 miliardy eur.

Zverejnené

Vianočné vydanie bonusového katalógu

Štedrý deň sa už nezadržateľne blíži, vianočné nákupy sú už v plnom prúde.

Zverejnené

Oslovte viac ako 100 000 online zákazníkov

Chcete získať nových zákazníkov a znásobiť tržby vo svojom e-shope? Potrebujete efektívny marketing a komplexnú merateľnú stratégiu.

Zverejnené

Viete, ktoré vyhľadávače, porovnávače cien a online katalógy dominujú v Poľsku?

Vlastníte e-shop a máte pocit, že ste pre svoj rozvoj na slovenskom a českom trhu urobili už maximum? Znásobte svoje tržby a rozbehnite internetový obchod aj v Poľsku.

Zverejnené

Pripravujeme vianočné vydanie katalógov

Hoci sú Vianoce ešte ďaleko, ľudia už teraz začínajú s prvými predvianočnými nákupmi. Koniec septembra a začiatok októbra je obdobím, kedy ľudia naozaj reálne nakupujú darčeky a vyhľadávajú možnosti, ako pri nakupovaní ušetriť.