Zverejnené

Ako zvládnuť pokles predajov po zimnej TOP sezóne: 6 marketingových tipov pre e-shopy.

Blíži sa Black Friday a Vianoces a pravdepodobne ste si už všimli zvýšený počet objednávok vo vašom e-shope. Nasledujúce týždne budete zaneprázdnení prijímaním objednávok, balením a odosielaním balíčkov všetkým svojim zákazníkom a budete si užívať tút ...

Zverejnené

BALÍK PLUS bude na eCA Conference 2023 v Sofii

BALÍK PLUS tím je vždy zvedavý na ďalšie novinky zo sveta ecommerce.

Zverejnené

Čo sa udialo v BALÍK PLUS za posledné obdobie?

Posledný mesiac bol u nás v BALÍK PLUS rušnejší a dynamickejší, čo spôsobilo niekoľko zaujímavých eventov, vďaka ktorým sme mohli byť k našim partnerom a klientom bližšie a diskutovať na najpálčivejšie otázky týchto dní.

Zverejnené

Livestreamové nakupovanie: Čo je to a aké sú jeho výhody?

V posledných mesiacoch je veľmi populárne livestreamové nakupovanie. Spomalenie spotrebiteľských výdavkov a aktuálna recesia vedie k tomu, že reklama sa vracia do tohto upadajúceho odvetvia marketingovej komunikácie nielen e-shopov.

Zverejnené

Prečo vkladať prílohy do balíkov?

Presýtený trh núti predajcov prichádzať stále s novými, kreatívnymi riešeniami, ako sa odlíšiť od konkurencie a nestratiť sa v záplave ostatných e-shopov. Ako osloviť zákazníka a dať mu pridanú hodnotu, aby ste získali kontinuálny nárast tržieb a budo ...

Zverejnené

Je radosť nakupovať v Answear. Už vieme prečo!

ANSWEAR.hu a maďarská pobočka BALÍK PLUS začali spolupracovať v roku 2017. Odvtedy mali viac spoločných projektov vo forme print kupónov a online kampaní na kupónovom portáli KUPLIO.hu.

Zverejnené

Najväčší zraz SEO-expertov v Bratislave

Chcete získať SEO-informácie z prvej ruky?

Zverejnené

Chystáte sa na RESHOPER 2020?

Nenechajte si ujsť príležitosť stretnúť sa s nielen českými lídrami v oblasti obchodu a online marketingu na RESHOPER 2020.

Zverejnené

Kupónový marketing nie je nástrojom len pre internetové obchody

Zľavové kupóny a kódy sú na prvý pohľad spájané s módnym a kozmetickým priemyslom.